Evenimente

CONGRESUL NAŢIONAL DE FIZIOTERAPIE 2023

Colegiul Fizioterapeuților Timiș-Arad organizează al VI-lea Congres Naţional de Fizioterapie cu participare internațională.

Suntem încântați să vă invităm la CRAFT, Timișoara, în perioada 06 – 08 Octombrie, pentru un eveniment științific excepțional.

Evenimentul va aduce, într-un mediu inovator și stimulant din punct de vedere științific, lectori de top și profesioniști din domeniul sănătății, gata să vă împărtășească din experiența lor.

Evenimentul se va desfășura în format hybrid. Programul manifestării va cuprinde prezentări orale care vor pune accent atât pe practica medicală și îngrijirea pacienților cât și pe ateliere interactive și demonstrații, care vă vor perimite să vă perfecționați abilitățile și să obțineți informații pe care le puteți pune în aplicare în practica dumneavoastră profesională.

Pentru înscrieri sau mai multe detalii puteți accesa acest link.

CONGRESUL NAŢIONAL DE FIZIOTERAPIE 2022

Colegiul Fizioterapeuților Iași-Vaslui-Neamț organizează al V-lea Congres Naţional de Fizioterapie cu participare internațională, care se va desfăşura în perioada 7-9 octombrie 2022 în format hibrid.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului.

CONGRESUL NAŢIONAL DE FIZIOTERAPIE 2021

Colegiul Fizioterapeuților Sibiu-Mureș organizează al IV-lea Congres Naţional de Fizioterapie cu participare internațională, care se va desfăşura în perioada 8-10 octombrie la Sibiu și online.

Mai multe informații regăsiți la următorul link: https://congres.agomedia.ro/ 

Congresul Naţional al Colegiului Fizioterapeuților din România

Colegiului Fizioterapeuților din România organizează Congresul Naţional care se va desfăşura online în data de 21 noiembrie 2020.

Urmăriți informații despre eveniment aici:  colegiulfizioterapeutilor.ro/congres2020

Congresul Naţional de Fizioterapie 2020 – AMÂNAT PENTRU 2021

Colegiul Fizioterapeuților Sibiu-Mureș organizează al III-lea Congres Naţional de Fizioterapie cu participare internațională, care se va desfăşura în perioada 13-14 noiembrie 2020 la Hotelul Ramada din Sibiu.

Urmăriți informații despre eveniment aici:  https://www.facebook.com/events/202885134240088/

Congresul Național de Fizioterapie 2019

Colegiul Fizioterapeuților Dolj organizează Congresul Național de Fizioterapie 2019, eveniment ce va avea loc în perioada 4 – 5 octombrie la Craiova – Ramada Plaza Craiova, Calea București nr. 1.

Informații legate de înscriere sau alte detalii puteți obține la nr. de tel: 0752354546.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/434730410616471/

Conferința Regională „Recuperare și Fizioterapie, axate pe patologie” – Înscriere online

05.02.2019 ultima zi de înscriere cu taxă redusă

28 februarie – 1 martie 2019

Târgu Jiu, Hotel Brâncuși

Colegiul Fizioterapeuților Gorj organizează prima editie a Conferinței Regionale „Recuperare și Fizioterapie, axate pe patologie”, eveniment ce va avea loc în perioada 28 februarie – 1 martie 2019 ( joi si vineri), la Târgu Jiu, Hotel Brâncuși.  

Evenimentul, initiat si dezvoltat sub egida Colegiului Fizioterapeutilor Gorj, in parteneriat cu Universitatea Constantin Brancusi, Asociatia de Medicina Functionala, Societatea Română de Gerontologie și Geriatrie si Colegiul Medicilor Gorj are ca si coordonatori stiintifici pe dr Oana Luciana Baleanu, medic de recuperare medicala si pe Conf univ dr Tiberiu Tataru, presedinte al Colegiului Fizioterapeutilor Gorj.

Obiectivele evenimentului sunt facilitarea lucrului in echipa si managementul integrat al pacientului, actualizarea informatiilor legate de ceea ce inseamna fizioterapie si care sunt obiectivele Colegiului fizioterapeutilor si nu in ultimul rand, dezvoltarea colaborarii cu institutiile de stat, cum ar fi Casa de Pensii, Comisia de Evaluare Persoane cu Handicap, Casa de Asigurări de Sănătate,  Direcția de Sănătate Publică, etc.

Conferința se adresează cadrelor medicale si fizioterapeutilor interesati de actualizarea cunoștințelor medicale în ceea ce privește bolile reumatismale degenerative și inflamatorii, bolile neurologice (focus pe Boala Parkinson), patologia coloanei vertebrale (cu accent pe scolioză), osteoporoză, abordarea pacientului casectic, recuperarea pacientului imobilizat, vezica neurologică/incontinența urinară, activitatea fizică a gravidei și alte teme de interes mai ales din perspectiva globală a abordării prevenției și a pregătirii pentru îmbătrânirea populației.

Lectori: Conf. univ. dr. Delia Cinteză – recuperare medicala, Dr. Oana Luciana Băleanu- recuperare medicala, Prof dr Gabriel Ioan Prada- geriatrie si gerontologie,  Prof univ.dr Monica Delia Baca, decan al Facultatii de Stiinte Medicale si Comportamentale din cadrul Universitatii Constantin Brancusi, Dr Daniela Poenaru- recuperare medicala, dr Sebastian Diaconescu- recuperare medicala, Prof. dr. Elena Căciulan- fizioterapi, fizioterapeut Daniela Stanca, fizioterapeut Bădulescu Dumitru Dănuț, fizioterapeut Lucian Galoși, fizioterapeut Daniela Ene, Dr. Andrei Manu-Marin – medic primar urolog, Dr. Mihaela Elena Pungan – medic neurolog, ktp Marius Donici, Dr. Adrian Tetileanu – medic ginecolog,  Dr. Monica Radu – medic de familie, Dr. Sebastian Grădinaru – medic chirurg.

Formular de înscriere (descarcă formular)

 

Informații suplimentare se pot obține la nr. de tel: 0756.055.501

TAXE | ÎNSCRIERE ONLINE

Colegiul Fizioterapeuților București-Ilfov organizează PRIMA CONFERINȚĂ A COLEGIULUI FIZIOTERAPEUȚILOR BUCUREȘTI-ILFOV, eveniment ce va avea loc in data de 2 Martie 2019, la HOTEL SHERATON – BUCUREȘTI.

Primul congres de fizioterapie organizat de COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR DIN ROMÂNIA la Timisoara,CRAFT – Sala Europa (Centrul Regional de Afaceri) ,Bv.Eroilor de la Tisa.

Pentru mai multe detalii,ne puteti contacta pe adresa de e-mail:contact@cfziotm.ro

Ești absolvent  al programului de studii în Kinetoterapie / Kinetoterapie și motricitate specială / Fiziokinetoterapie / Balneofiziokinetoterapie și recuperare sau student și vrei să afli care sunt condițiile de acces pe piața muncii în Franța?

Vino la dezbaterea organizată de Colegiul Fizioterapeuților din România împreună cu Ordinul Francez al Maso-Kinetoterapeuților Reeducatori – OFMKR, miercuri 6 iunie – 2018, începând cu ora 14.00, la Golden Tulip Victoria Bucharest, str. Calea Victoriei nr. 166, sect. 1.

Doamna Pascale MATHIEU, Președinte al OFMKR,va oferi răspunsuri la întrebări precum:

1. Care sunt condițiile de acces pe piața muncii din Franța pentru profesia de masso-kinesitherapeute?

2. Ce documente sunt necesare pentru obținerea autorizației de exercitare a profesiei în Franța și care sunt instituțiile implicate?

3. Care sunt dificultățile întâmpinate de solicitanții din România?

4. De se sunt obligați solicitanții români să facă măsuri compensatorii?

Este suficient să trimiți un mail la conferinta@cfizio.ro și ești înscris pe lista de paricipanți. NU SE PERCEPE TAXĂ

Vă așteptăm cu drag!

CONGRESUL NAŢIONAL DE FIZIOTERAPIE 2022

Colegiul Fizioterapeuților Iași-Vaslui-Neamț a organizat al V-lea Congres Naţional de Fizioterapie.

Participarea la acest eveniment a fost creditată cu 30 de credite EMC, conform Deciziei 379/18.08.2022 a Comisiei pentru Avizare Profesională.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului.